ІІ етап ІОІТ-2016
Веб-технології

Прочитати більше

Завдання IІ етапу номінації «Веб-технології»
Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій

Файл-розв'язок надсилається за допомогою системи itolymp архівом у форматі zip та не повинен містити жодних виконуваних файлів та скриптів серверної логіки.

Щороку в цілому світі проводяться тисячі подій в рамках програми TEDx — незалежних зустрічей в дусі TED.

The TEDx Program is designed to help communities, organizations and individuals to spark conversation and connection through local TED-like experiences.

At TEDx events, a screening of TED Talks videos — or a combination of live presenters and TED Talks videos — sparks deep conversation and connections at the local level. TEDx events are planned and coordinated independently, under a free license granted by TED.

Вам пропонується розробити нескладну сторінку для однієї з таких продій — TEDxKNEU, у чіткій відповідності до поданого макету.

Матеріали

Макети у векторному форматі потребують встановленого в системі шрифту Open Sans, який подано в архіві.
Також шрифт можна завантажити із серверу Google.

Використання зображень та шрифтів, поданих в додаткових матеріалах, не вимагається. Учасник в праві сам обирати структуру проекту та джерело зовнішніх файлів до сторінки: архів, або власний витяг зображень із макету.

Всі посилання в документі повинні вести на поточну сторінку.

Технічні вимоги

  • Коректна структура документу за стандартом HTML 5
  • Дотримання правил написання коду
  • Нормальна робота та вигляд веб-сайту в двох останніх версіях популярних браузерів
  • Підтримка дисплеїв з роздільною здатністю більше 320 пікселів
  • Коректний вигляд веб-сайту на мобільних пристроях, перебудва докуменду для забезпечення видимості всіх блоків (вимагається тільки 2 типи екранів, точка їх поділу та спосіб перебудови на розсуд учасника)

Також звертається увага на:

  • Використання технології Flexbox для вирівнювання блоків
  • Модульність CSS: файл поділений на добре структуровані частини, які виконують одну певну функцію (або в проекті є кілька файлів-модулів)
  • Взаємодію активних елементів, анімацію

Забороняється використовувати будь-які бібліотеки та фреймворки, окрім normalize.css. Заборона не розповсюджується на препроцесори, постпроцесори та шаблонізатори.